Δράκαινα κομπάκτα - Dracaena compacta σε γλάστρα 20 εκ

56,00€
Κωδικος: #20220228 203044
Αμεσα διαθεσιμο
  • Φυλλα: Αειθαλή
  • Αναγκες σε νερο: Μικρές απαιτήσεις , Μέτριες απαιτήσεις
  • Αναγκες σε φως: Ημισκιερές θέσεις , Σκιερές θέσεις
  • Μεγεθος γλαστρας: 19 cm
  • Υψος φυτου: 51 cm - 75 cm
  • Αντοχη στο χρονο: Πολυετή
Διαθεσιμα χρωματα
*Αποστολές μόνο στη πόλη του Ηρακλείου Κρήτης
Ποσοτητα
Προσθηκη στο καλαθι

Περιγραφη προϊοντος

Λατινική ονομασία: Dracaena compacta

Λίγα λόγια: Το Compacta όπως υποδηλώνει το όνομα είναι μια συμπαγής έκδοση του Dracaena fragrans.Αυτή η έκδοση του Compacta καλλιεργείται για να μοιάζει με ένα μικροσκοπικό δέντρο,τα πλούσια γυαλιστερά και σκούρα πράσινα φύλλα σε αυτή τη συμπαγή μορφή δέντρου εντυπωσιάζουν.Η ανάπτυξη του είναι αργή και μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 1-2 μέτρα . 

Φως: Oι ανάγκες σε φως ειναι μέτριες. Σίγουρα η άμεση έκθεση στον ήλιο μπορει να προκαλέσει εγκαύματα στα φύλλα. Είναι ανθεκτική και μπορεί να επιβιώσει και σε χώρους που έχουν λιγότερο φως.  Όταν τοποθετηθεί σε εξωτερικό χώρο πρέπει να προσέχουμε εκτός από την ηλιακή ακτινοβολία και τις χαμηλές θερμοκρασίες κυρίως τον χειμώνα.

Θερμοκρασια: Ιδανικές θερμοκρασίες είναι 18-36 ºC . Προσοχή χρειάζεται στα κρύα ρεύματα καθώς και οταν την έχουμε σε εσωτερικο χώρο να μην είναι κοντά σε εστίες θέρμανσης.

Τελευταία συμβουλή-προτροπή:Η δράκαινα θεωρείται ένα από τα φυτά που καθαρίζουν τον αέρα στο σπίτι και στο γραφείο απορροφώνατας τοξικές ουσίες και δημιουργώντας ένα πιο υγιές περιβάλλον για να αναπνέουμε.

υπάρχει ενδεχόμενο η φωτογραφία του προϊόντος να διαφέρει ελαφρώς από το πραγματικό προϊών