Απωθητική Ταινία Για Πτηνά

5,50€
Κωδικος: #20230810 193157
Αμεσα διαθεσιμο
  • Φαρμακα: Ετοιμόχρηστα
Ποσοτητα
Προσθηκη στο καλαθι

Περιγραφη προϊοντος

Ολογραφική ταινία που απωθεί περιστέρια, γλάρους και άλλα πουλιά αποτελεσματικά και ανθρώπινα.  Αυτή η ταινία σχεδιάστηκε για να προσφέρει προστασία από ανεπιθύμητη πτητική δραστηριότητα των πουλιών σε περιβάλλοντα όπως κτίρια, δομές και ανοιχτοί χώροι.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  1. Ολογραφική Τεχνολογία: Η ταινία είναι εξοπλισμένη με προηγμένη ολογραφική τεχνολογία, η οποία δημιουργεί ρεαλιστικές εικόνες και κινήσεις πουλιών, προσομοιώνοντας την παρουσία τους. Αυτό αποτρέπει τα πουλιά από το να πλησιάζουν στην περιοχή.

  2. Εύκολη Εγκατάσταση: Η ταινία είναι σχεδιασμένη για εύκολη εγκατάσταση σε διάφορα περιβάλλοντα. Μπορεί να τοποθετηθεί σε κτίρια, στέγες, παράθυρα και άλλες επιφάνειες με ελάχιστο κόπο.

  3. Ανθεκτικότητα σε Καιρικά Φαινόμενα: Η ταινία κατασκευάζεται από υλικά υψηλής αντοχής, που την καθιστούν ανθεκτική σε διάφορες καιρικές συνθήκες, όπως βροχή, ανέμους και υψηλές θερμοκρασίες.

  4. Ανθρώπινη Απώθηση: Η τεχνολογία λειτουργεί με τρόπο που απωθεί τα πουλιά χωρίς να τους προκαλεί βλάβη. Αυτό εξασφαλίζει ότι η απώθηση γίνεται ανθρώπινα και αποτελεσματικά.

  5. Ευρεία Κάλυψη: Η ταινία διαθέτει μεγάλη κάλυψη, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα επιφανειών. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα πουλιά θα απομακρύνονται από τον χώρο που προστατεύετε