Καλουμνέα σε Γλάστρα 15 cm

12,00€
Κωδικος: #20210616125200
Αμεσα διαθεσιμο
  • Φυλλα: Αειθαλή
  • Αναγκες σε νερο: Μικρές απαιτήσεις
  • Αναγκες σε φως: Άμεση έκθεση σε ήλιο , Ημισκιερές θέσεις
  • Μεγεθος γλαστρας: 15 cm
  • Υψος φυτου: 1 cm - 5 cm
  • Χρωμα ανθους: Πορτοκαλί άνθος
  • Αντοχη στο χρονο: Πολυετή
Ποσοτητα
Προσθηκη στο καλαθι

Περιγραφη προϊοντος

Λατινική ονομασία: Columney

 Λίγα λόγια: Το Columnea είναι ένα λουλούδι που είναι ένας πολυετής εκπρόσωπος των αμπελώνων ποωδών φυτών από την οικογένεια Gesneriev. Τα κύρια χαρακτηριστικά είναι τα έντονα χρωματισμένα λουλούδια και οι μίσχοι που γέρνουν. Τα διαδοχικά αμπέλια μπορούν να φτάσουν έως και 10 cm, και φαίνονται εντυπωσιακά.Τα λουλούδια υπάρχουν σε κίτρινες, πορτοκαλί και ροζ αποχρώσεις.

Φως:Είναι ένα φυτό που αγαπά το φως. Το φως απαιτείται σε μεγάλες ποσότητες και πρέπει  να διαχέεται.

Νερό: Το Columnea είναι ένας επισκέπτης από ένα τροπικό κλίμα που λατρεύει τον υγρό αέρα.Το καλοκαίρι χρειάζεται άφθονο πότισμα, το χειμώνα - μέτριο.

Θερμοκρασία: Η θερμοκρασία πρέπει να διατηρείται μεταξύ 22 ° C και 25 ° C. Εάν ο αέρας είναι υγρός, μπορείτε να πάτε λίγο πιο ψηλά. Το χειμώνα, ο θάμνος διατηρείται σε μέση θερμοκρασία 16 ° C. Αυτό βοηθάει την παραγωγική εμφάνιση νέων μπουμπουκιών.

Λίπανση: Το φυτό αγαπά ένα υπόστρωμα με πολλά θρεπτικά συστατικά. Πωλείται σε εξειδικευμένα καταστήματα υπάρχει ένα έτοιμο με κατάλληλη σύνθεση.Κατά την περίοδο του καλοκαιριού, η εφαρμογή λιπάσματος γίνεται 1 φορά ανα 15 ημέρες. Κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας, τα λιπάσματα χρησιμοποιούνται για ανθοφόρα φυτά. 

Τελευταία συμβουλή-προτροπή: Για την τόνωση της μελλοντικής ανθοφορίας, είναι απαραίτητο να κλαδεύετε κάθε χρόνο . Τμήματα των βλαστών κόβονται και μερικά από αυτά έχουν τις ρίζες τους για να αποκτήσουν νέους θόλους στήλης.

 

*Υπάρχει ενδεχόμενο η φωτογραφία του προϊόντος  να διαφέρει ελαφρώς από το πραγματικό  προϊόν.