Λάχανο κόκκινο φυτό υβρίδιο - Brassica oleracea var.capitata

0,25€
Κωδικος: #20210901223234
  • Αναγκες σε νερο: Υψηλές απαιτήσεις
  • Αναγκες σε φως: Άμεση έκθεση σε ήλιο
  • Μεγεθος γλαστρας: Δίσκος 96 θέσεων
  • Υψος φυτου: 1 cm - 5 cm
  • Αντοχη στο χρονο: Μονοετή
Απαιτησεις σε νερο
Απαιτησεις σε νερο Απαιτησεις σε νερο Απαιτησεις σε νερο Απαιτησεις σε νερο Απαιτησεις σε νερο
Απαιτησεις σε ηλιο
Απαιτησεις σε ηλιο Απαιτησεις σε ηλιο Απαιτησεις σε ηλιο Απαιτησεις σε ηλιο Απαιτησεις σε ηλιο
Αντοχη σε κρυο
Αντοχη σε κρυο Αντοχη σε κρυο Αντοχη σε κρυο Αντοχη σε κρυο Αντοχη σε κρυο

Περιγραφη προϊοντος

Λατινική ονομασία:Brassica oleracea var. capitata

Λίγα λόγια: Το λάχανο ανήκει στην ίδια οικογένεια με το κουνουπίδι και το μπρόκολο,τα φύλλα γίνονται πολύ μεγάλα και σαρκώδη,με διαδοχική διάταξη, το ένα επάνω στο άλλο, ώστε να σχηματίζουν είδος κλειστού χωνιού. Τα αναπτυσσόμενα φύλλα, δίδουν το σχήμα μεγάλου ή μικρού κεφαλιού.Τα φύλλα του κόκκινου λάχανου είναι αρκετά σκληρότερα σε σχέση με το άσπρο λάχανο και έχουν μία πιο πικάντικη γεύση. 

Φως:Το λάχανο χρειάζεται ηλιόλουστες  θέσεις φύτευσης  για να αναπτυχθεί και να δώσει καλή παραγωγή, καθώς αν το φυτέψουμε σε ημισκιά καθυστερεί η ωρίμανση του. 

Νερό: Το λάχανο είναι πολύ απαιτητικό σε νερό. Τα απαραίτητα ποτίσματα, πρέπει να είναι συχνά και άφθονα, μέχρι να αρχίσουν οι φθινοπωρινές βροχές.

Θερμοκρασία:  Το λάχανο θέλει δροσερό κλίμα και θεωρείται ανθεκτικό  στις χαμηλές θερμοκρασίες Το λάχανο αναπτύσσεται, ιδανικά, σε θερμοκρασίες από 14-18°C.

Λίπανση: Χρησιμοποιείστε Οργανικό λίπασμα ειδικό για λαχανικά και πράσινα φυτά,εξασφαλίζει υγιή ανάπτυξη και χαρίζει πλούσια βλάστηση και λαμπερό βαθύ πράσινο χρώμα στα φύλλα.κάθε 20 -30 μέρες.

Τελευταία συμβουλή-προτροπή:Η στέρηση του νερού, κατά τη περίοδο σχηματισμού της κεφαλής, έχει αρνητική επίδραση στο μέγεθος  και στα ποιοτικά  χαρακτηριστικά της.

 

*Υπάρχει ενδεχόμενο η φωτογραφία του προϊόντος  να διαφέρει ελαφρώς από το πραγματικό  προϊόν.