Ορχιδέα σε άσπρο κασπώ.

28,00€
Κωδικος: #20210930141228
Κατοπιν επικοινωνιας
  • Φυλλα: Αειθαλή
  • Μεγεθος γλαστρας: 13 cm
  • Υψος φυτου: 76 cm - 100 cm
  • Χρωμα ανθους: Μώβ άνθος
  • Κατηγοριες τεχνητων λουλουδιων: Φυτά σε γλάστρα
Καλεστε για παραγγελια
*Το συγκεκριμένο προϊόν είναι διαθέσιμο μόνο μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας. Καλέστε μας για λεπτομέρειες.

Περιγραφη προϊοντος

Ορχιδεά phalaenopsis μοβ με δυο κλαδιά σε άσπρο κασπώ,καθώς  αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για δώρο

Λατινική ονομασία:  phalaenopsis

Λίγα λόγια: Στο φυσικό τους περιβάλλον, οι περισσότερες ορχιδέες που έχουν τροπική καταγωγή είναι επίφυτα. Δεν μεγαλώνουν δηλαδή στο χώμα, αλλά αναπτύσσονται πάνω σε άλλα φυτά, βράχους ή κορμούς δέντρων και απορροφούν νερό και θρεπτικά συστατικά από την ατμόσφαιρα.Στη χώρα μας η ορχιδέα αποτελεί φυτό εσωτερικού χώρου καθώς έχει ανάγκη τις υψηλές θερμοκρασίες και την ατμοσφαιρική υγρασία. Η ανθοφορία της ορχιδέας Phalaenopsis διαρκεί έως και 3 μήνες. Σε αυτή την ποικιλία ορχιδέας συναντάμε άνθη σε λευκό χρώμα, σε ροζ και μωβ αποχρώσεις καθώς επίσης και υβρίδια με διάφορους χρωματικούς συνδιασμούς.

Φως: Απαιτεί έντονο έμμεσο φώς, τοποθετούμε σε φωτεινή θέση μέσα στο σπίτι.

Νερό:  Tην περίοδο της άνοιξης και του φθινόπωρου ποτίζουμε την ορχιδέα περίπου 1 φορά την εβδομάδα, την περίοδο του καλοκαιριού κάθε 5 μέρες, ενώ την περίοδο του χειμώνα κάθε 10 μέρες.

Θερμοκρασια: Ιδανικές θερμοκρασίες για να ευδοκιμήσει  είναι 18-27°C.

Λίπανση:Κατά την περίοδο βλάστησης, λιπαίνουμε κάθε 2 βδομάδες με λίπασμα ειδικό για ορχιδέες. Κατά την περίοδο ανθοφορίας, η λίπανση γίνεται μια φορά το μήνα. Αποφεύγουμε τη λίπανση κατά την περίοδο του χειμώνα ή εφαρμόζουμε σε πολύ αραιά χρονικά διαστήματα.

Τελευταία συμβουλή-προτροπή:Μετά που θα απανθίσει η ορχιδέα ,κλαδεύουμε από χαμηλά το στέλεχος και συνεχίζουμε το πότισμα φυσιολογικά.

υπάρχει ενδεχόμενο η φωτογραφία του προϊόντος να διαφέρει ελαφρώς από το πραγματικό προϊών