Περί Κήπου

Περί Κήπου

Το Περί Κήπου είναι το κατάλληλο κατάστημα για κάθε ερασιτέχνη που θέλει να περιποιηθεί ή να φτιάξει εκ νέου τον κήπο του, αλλά και για τον επαγγελματία αγρότη που θέλει να προμηθευτεί τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις καλλιέργειές του.

Για εσάς που έχετε το χώρο αλλά όχι το χρόνο, στο Περί Κήπου μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή και τη διαμόρφωση του κήπου σας αλλά και τη συντήρηση του.

Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας έναν εξωτερικό χώρο που θα λατρέψουν όλοι, σε εμάς θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε φυτά εξωτερικού χώρου, καθώς και σε κηπευτικά, για αυτούς που επιθυμούν να αποκτήσουν το δικό τους μποστάνι. Επίσης μπορείτε να βρείτε όλα εκείνα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για τον κήπο σας, λιπάσματα κάθε είδους, γλάστρες σε διάφορα μεγέθη καθώς και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό γύρω από το κομμάτι της άρδευσης.

Στο κατάστημά μας διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε άνθη, φυτά εσωτερικού χώρου και εποχιακά είδη για τα δώρα που θέλετε να κάνετε στους αγαπημένους σας.

Οι πελάτες μας σε όλη την Κρήτη επιβεβαιώνουν την εμπειρία μας αλλά και την αξιοπιστία των υπηρεσιών και των προϊόντων μας. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας στη λεωφόρο 62 μαρτύρων 199 και αποκτήστε όλα όσα επιθυμείτε για τον δικό σας, ξεχωριστό κήπο.


Ο υπεύθυνος του καταστήματος κ. Λαμπράκης Μιχάλης ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2002 στο Α.Τ.Ε.Ι Ηρακλείου ως Τεχνολόγος Γεωπόνος του τμήματος Φυτικής Παραγωγής.

Απασχολήθηκε σε μεγάλο κατάστημα πώλησης γεωργικών εφοδίων στο Ηράκλειο ενώ στη συνέχεια ανάλαβε υπεύθυνος καταστήματος στις Δαφνές Ηρακλείου, από το 2004 έως το 2007, με ιδιαίτερη έμφαση στην καλλιέργεια της ελιάς και του αμπελιού.

Τον Απρίλιο του 2007, έχοντας μεράκι και αγάπη για τους κήπους, ιδρύει το πρώτο Περί Kήπου στην συμβολή των οδών Χριστομιχάλη Ξυλούρη και Μεσσαράς το οποίο γρήγορα γίνεται γνωστό στην ευρύτερη περιοχή. Το 2008 ιδρύεται το δεύτερο Περί Κήπου στις Βασιλείες Ηρακλείου, σε ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις. Με την πολύτιμη βοήθεια της συζύγου του, Πέκα Ελένης, πραγματοποιούνται άλματα στην δουλειά και σε πολύ σύντομο χρόνο εδραιώνεται και αναγνωρίζεται στο ευρύτερο κοινό.

Το 2012 είναι χρονιά σταθμός για την επιχείρηση καθώς μεταφέρονται και τα δύο καταστήματα σε ένα μεγαλύτερο και κεντρικότερο χώρο επί της 62 μαρτύρων όπου και λειτουργεί μέχρι σήμερα, ενώ εξοπλίζεται με μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων όπως γεωργικά φάρμακα, λιπάσματα, είδη άρδευσης και μεγαλύτερη ποικιλία σε πολλαπλασιαστικό υλικό.

Οι κατασκευές και οι συντηρήσεις κήπων παραμένουν αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής δραστηριότητας, οι οποίες εκτελούνται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της επιχείρησης, πλήρως εξοπλισμένο που εγγυάται αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής, προσαρμοσμένο πάντα στις επιθυμίες και στο χώρο σας.

Παράλληλα, όλα αυτά τα χρόνια ο κ. Λαμπράκης έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που αφορούν την ανθοδετική, τις μυοκτονιές - απεντομώσεις καθώς και την σχεδίαση κήπων και πάρκων.