Πιάτο Γλάστρας Με Ροδάκια Στρογγυλό Διαμέτρου 36,6 cm

12,50€
Κωδικος: #5905197267890
Αμεσα διαθεσιμο
Διαθεσιμα χρωματα
Ποσοτητα
Προσθηκη στο καλαθι

Περιγραφη προϊοντος

Το πλαστικό στρογγυλό πιάτο για γλάστρες με περιστρεφόμενες ρόδες 360 μοιρών είναι ένα πρακτικό αξεσουάρ που σχεδιάστηκε για την ευκολότερη φροντίδα και μετακίνηση φυτών σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Το πιάτο είναι κυκλικό και φτιαγμένο από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, το οποίο το καθιστά ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και στις υγρασίες. Η εξοπλισμένη με ρόδες βάση του πιάτου επιτρέπει στον χρήστη να μετακινεί τη γλάστρα πολύ εύκολα και άνετα, χωρίς να αντιμετωπίζει δυσκολίες ή να ασκεί μεγάλη πίεση στην πλάτη.

Οι περιστρεφόμενες ρόδες των 360 μοιρών προσφέρουν πλήρη ελευθερία κίνησης, κάνοντας το πιάτο πολύ ευέλικτο και εύκολο στη χρήση. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να μετακινεί τη γλάστρα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση επιθυμεί, χωρίς την ανάγκη να σηκώσει το βάρος του φυτού. Επιπλέον, η περιστρεφόμενη λειτουργία των ροδών επιτρέπει στο φυτό να περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του, βοηθώντας έτσι το φυτό να λαμβάνει ομοιόμορφη έκθεση στο φως και τον αέρα όποτε αυτό είναι αναγκαίο.

Αυτό το είδος πιάτου είναι ιδανικό για χρήση σε μεγάλα φυτά ή δέντρα που δεν είναι εύκολο να μετακινηθούν χωρίς βοήθεια. Διατίθεται σε ανθρακί χρώμα και οι διαστάσεις του είναι 36,6 εκ διάμετρος και 6 εκ ύψος.