Κρασούλα Springtime - Crassula RupestrIs X Perfoliate σε Γλάστρα 6,5 cm

6,00€
Κωδικος: #20230913 193713
Αμεσα διαθεσιμο
  • Αναγκες σε νερο: Ελάχιστες απαιτήσεις
  • Αναγκες σε φως: φως πολύ (όχι άμεση έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία)
  • Μεγεθος γλαστρας: 8 cm
  • Υψος φυτου: 1 cm - 5 cm
  • Αντοχη στο χρονο: Πολυετή
Ποσοτητα
Προσθηκη στο καλαθι

Περιγραφη προϊοντος

Λατινική Ονομασία: Crassula RupestrIs X Perfoliate

Λίγα Λόγια:Η Crassula RupestrIs X Perfoliate είναι ένα υβρίδιο που προέκυψε από τη διασταύρωση της C. RupestrIs και της C.Perfoliate , επομένως δεν υπάρχει στη φύση. Πρόκειται για μικρής ανάπτυξης παχύφυτο, ιδανικό ως φυτό εδαφοκάλυψης ή σε κρεμαστές γλάστρες.Τέλος Χειμώνα με αρχές Άνοιξης παράγει εντυπωσιακά άνθη, αρωματικά, χρώματος ροζ με κόκκινο κέντρο.

Φως: Τοποθετήστε την σε ένα φωτεινό σημείο, αποφεύγοντας το άμεσο ηλιακό φως κατά τις πιο ζεστές ώρες των καλοκαιρινών ημερών.

Νερό: Xρειάζονται πολύ καλή αποστράγγιση και για αυτό καλό είναι να χρησιμοποιούμε ειδικό υπόστρωμα για κάκτους κατά την μεταφύτευση. Το πότισμα καλό είναι να επαναλαμβάνεται κάθε φορά που στεγνώνει το υπόστρωμα. Συνήθως ποτίζουμε πολύ καλά και έπειτα περιμένουμε να στεγνώσει. Θα παρατηρείσετε οτι το Χειμώνα οι απαιτήσεις σε νερό σχεδόν εκμηδενίζοντε.

Θερμοκρασία:Οι ελάχιστες θερμοκρασίες που μπορεί να αντέξει το φυτό είναι 6ºC.Κάτω από αυτή τη θερμοκρασία αρχίζει να υποφέρει, οπότε πρέπει να τοποθετείται σε εσωτερικό χώρο κατά τις πιο ψυχρές περιόδους.

Λίπανση: Η λίπανση ξεκινά την άνοιξη και ολοκληρώνεται το φθινόπωρο. Υδατοδιαλυτά ισόρροπα λιπάσματα επιταχύνουν την ανάπτυξη και την έκπτυξη ανθέων σε μηνιαία συχνότητα.

 

*Υπάρχει ενδεχόμενο η φωτογραφία του προϊόντος  να διαφέρει ελαφρώς από το πραγματικό  προϊόν