Κάκτος -Trichodiadema Densum σε Γλάστρα 6,5 cm

6,00€
Κωδικος: #20230915 164546
Αμεσα διαθεσιμο
  • Αναγκες σε νερο: Ελάχιστες απαιτήσεις
  • Αναγκες σε φως: φως πολύ (όχι άμεση έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία)
  • Μεγεθος γλαστρας: 6 cm
  • Υψος φυτου: 1 cm - 5 cm
  • Αντοχη στο χρονο: Πολυετή
Ποσοτητα
Προσθηκη στο καλαθι

Περιγραφη προϊοντος

Λατινική Ονομασία: Trichodiadema densum

Λίγα Λόγια: To Trichodiadema densum αν και στην ουσία δεν είναι κάκτος χαρακτηρίζετε έτσι, εξαιτίας τόσο της μορφής των φύλλων του όσο και των λευκών απολήξεων που αυτά φέρουν στις άκρες τους και οι οποίες μοιάζουν με αγκάθια.Ειναι πολυετής, μικρής σχετικά ανάπτυξης φυτό το οποίο ανθίζει κυρίως στα τέλη του Χειμώνα δινοντας πληθώρα ανθέων, τα οποία είναι ανοιχτά καθόλη την διαρκεια της ημέρας και κλείνουν το βράδυ.

Φως: Τοποθετήστε την σε ένα φωτεινό σημείο, αποφεύγοντας το άμεσο ηλιακό φως κατά τις πιο ζεστές ώρες των καλοκαιρινών ημερών.

Νερό: Xρειάζονται πολύ καλή αποστράγγιση και για αυτό καλό είναι να χρησιμοποιούμε ειδικό υπόστρωμα για κάκτους κατά την μεταφύτευση. Το πότισμα καλό είναι να επαναλαμβάνεται κάθε φορά που στεγνώνει το υπόστρωμα. Συνήθως ποτίζουμε πολύ καλά και έπειτα περιμένουμε να στεγνώσει. Θα παρατηρείσετε οτι το Χειμώνα οι απαιτήσεις σε νερό σχεδόν εκμηδενίζοντε.

Θερμοκρασία:Οι ελάχιστες θερμοκρασίες που μπορεί να αντέξει το φυτό αν και εφόσον είναι εντελώς στεγνό είναι οι -4°C.Για να είστε ασφαλείς, ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να το κρατάτε πάνω από 6-8°C.

Λίπανση: Λιπάνετε μία φορά κατά τη διάρκεια της βλαστικής περιόδου, χρησιμοποιώντας τις μισές δόσεις από τις συνιστώμενες στην ετικέτα ενός ειδικού λιπάσματος για παχύφυτα.

 

*Υπάρχει ενδεχόμενο η φωτογραφία του προϊόντος  να διαφέρει ελαφρώς από το πραγματικό  προϊόν