Ευφόρβια Ομπέσα – Euphorbia Obessa σε γλάστρα 6,5 cm

6,00€
Κωδικος: #20230921 093803
Αμεσα διαθεσιμο
  • Φυλλα: Αειθαλή
  • Αναγκες σε νερο: Ελάχιστες απαιτήσεις
  • Αναγκες σε φως: Άμεση έκθεση σε ήλιο
  • Μεγεθος γλαστρας: 6 cm
  • Υψος φυτου: 1 cm - 5 cm
  • Αντοχη στο χρονο: Πολυετή
Ποσοτητα
Προσθηκη στο καλαθι

Περιγραφη προϊοντος

Λατινική ονομασία :Euphorbia obessa

 Λίγα λόγια: Πρόκειτε για ένα στρογγυλό κάκτο ο οποίος αναπτυσετε αργά με μέγιστη ανάπτυξη 20 εκ.έως 30 εκ. καθ’ ύψος και 9 έως 10 εκ. κατά πλάτος.

Φως: Απαιτεί πολύ φως όλες τις εποχές, αποφεύγοντας ωστόσο το άμεσο ηλιακό φως ειδικά τις πιο ζεστές ώρες της ημέρας κατα τους καλοκαιρινούς μήνες

Νερό:Ποτίζετε μέτρια, μόνο όταν το έδαφος έχει στεγνώσει τελείως. Μια φορά την εβδομάδα είναι αρκετή την άνοιξη και το καλοκαίρι, μια μείωση σε κάθε δύο φορές το μήνα το φθινόπωρο και αναστέλλεται εντελώς το χειμώνα.

Θερμοκρασία:Είναι προτιμότερο να διατηρείται σε ήπιες θερμοκρασίες και κυρίως ποτέ κάτω από 8°C, για το λόγο αυτό συνιστάται η τοποθέτησή του σε προστατευμένους και αεριζόμενους χώρους κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

 Λίπανση:Δεν απαιτούν συχνή λίπανση. Σε γενικές γραμμές μία με δύο φορές το χρόνο ειναι αρκετές. Χρησιμοποιείστε ενα κατάλληλο υδατοδιαλυτό λίπασμα για κάκτους.

Τελευταία συμβουλή-προτροπή:Οι κάκτοι συνήθως υποφέρουν από σάπισμα λόγω υπερβολικού ποτίσματος, κυρίως την εποχή του φθινοπώρου και του χειμώνα.Προσοχή λοιπόν στο υπόστρωμα που χρησιμοποιούμε αλλά και στην συχνότητα ποτίσματος. Πρεπει πάντα να προσαρμοζόμαστε με τις συνθήκες που επικρατούν.

*Υπάρχει ενδεχόμενο η φωτογραφία του προϊόντος  να διαφέρει ελαφρώς από το πραγματικό  προϊόν.