Πόθος αργυροειδής - Scindapsus pictus treble σε γλάστρα 27cm

45,00€
Κωδικος: #20230128 083101
Αμεσα διαθεσιμο
  • Φυλλα: Αειθαλή
  • Αναγκες σε νερο: Μέτριες απαιτήσεις
  • Αναγκες σε φως: φως πολύ (όχι άμεση έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία)
  • Μεγεθος γλαστρας: 26 cm
  • Υψος φυτου: 126 cm - 150 cm
  • Αντοχη στο χρονο: Πολυετή
Διαθεσιμα χρωματα
Απαιτησεις σε νερο
Απαιτησεις σε νερο Απαιτησεις σε νερο Απαιτησεις σε νερο Απαιτησεις σε νερο Απαιτησεις σε νερο
Απαιτησεις σε φως
Απαιτησεις σε φως Απαιτησεις σε φως Απαιτησεις σε φως Απαιτησεις σε φως Απαιτησεις σε φως
Αντοχη σε κρυο
Αντοχη σε κρυο Αντοχη σε κρυο Αντοχη σε κρυο Αντοχη σε κρυο Αντοχη σε κρυο
Ποσοτητα
Προσθηκη στο καλαθι

Περιγραφη προϊοντος

Λατινική Ονομασία: Scindapsus pictus treble

Λίγα Λόγια:Το Scindapsus Pictus Silvery είναι γνωστό και ως Satin πόθος,ένα από τα πιο περιζήτητα χαρακτηριστικά του είναι το βελούδινο φύλλωμά του - ματ  πράσινο με ασημί πιτσιλιές.Στην άγρια ​​φύση  μεγαλώνει σκαρφαλώνοντας πάνω σε κορμούς δέντρων με τα φύλλα του να πιέζονται επίπεδα πάνω στο δέντρο.Όταν δεν υπάρχει η δομή να αναρριχηθεί τότε αναπτύσσεται κρεμαστό όπως έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε.Ύψος φυτού 150cm

Φως: .Το Scindapsus pictus treble τα πάει καλά σε μέτριο έως έντονο έμμεσο φως. Εάν καλλιεργηθεί σε μέτριο ή χαμηλό φωτισμό, τα φύλλα μπορεί να είναι λιγότερο ασημί.

Θερμοκρασία: ιδανικές θερμοκρασίες είναι  από  16 - 29 ℃   και πάνω, ένω οι χαμηλές θερμοκρασίες το επηρεάζουν αρνητικά.

Νερό: Το Scindapsus pictus treble είναι ένα φυτό που όταν διψάει το κάνει πολύ εμφανές. Όταν το χώμα στεγνώσει, τα φύλλα θα αρχίσουν να καμπυλώνουν προς τα μέσα.Μπορούμε να κάνουμε το τεστ με το δάχτύλο για να βλέπουμε το επίπεδο υγρασίας στο χώμα.

Λίπανση: Από την άνοιξη έως το φθινόπωρο, λιπάνετε περίπου μία φορά το μήνα με ένα πλήρες, υδατοδιαλυτό λίπασμα φυτών εσωτερικού χώρου.

Τελευταία Συμβουλή - Προτροπή: Εάν το σατέν πόθο σας συσσωρεύει σκόνη, μπορείτε να πλύνετε τα φύλλα με νερό. Μην χρησιμοποιείτε λάδι για να τα κάνετε να γυαλίζουν, καθώς μπορεί να φράξει τα κύτταρα και να επηρεάσει την ικανότητα των φύλλων να αναπνέουν.

Τρόποι Αποστολής:

Αποστολή κατόπιν συνεννόησης

  • Αποστολή με μεταφορική εταιρία,για ογκώδη αντικείμενα.
  • Για την περιοχή του Ηρακλείου υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης  της παραγγελίας  με αντικαταβολή σε συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία ή η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα.
  • Για τους πελάτες εκτός Ηρακλείου, η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μέσω των μεταφορικών εταιριών της κάθε περιοχής ή μεταφορική της επιλογής  του πελάτη.
  • υπάρχει ενδεχόμενο η φωτογραφία του προϊόντος να διαφέρει ελαφρώς από το πραγματικό προϊών