Δινφεμπάχια - Dieffenbachia seguine schott σε ψάθινο κασπώ

35,00€
Κωδικος: #20220302 112346
Αμεσα διαθεσιμο
  • Φυλλα: Αειθαλή
  • Μεγεθος γλαστρας: 20 cm
  • Υψος φυτου: 51 cm - 75 cm
*Αποστολές μόνο στη πόλη του Ηρακλείου Κρήτης
Ποσοτητα
Προσθηκη στο καλαθι

Περιγραφη προϊοντος

Η Dieffenbachia seguine schott αποτελεί μια ιδανική επιλογή δώρου για γραφείο,σπίτι κ.α.Καθώς θα δώσει την αίσθηση τροπικής ατμόσφαιρας στο χώρο σας.Συνδιάζεται άψογα με το ψάθινο κασπώ γκρί χρώματος και  διαστάσεις:

 πλάτος 24cm,ύψος 26cm.

Λατινική ονομασία:Dieffenbachia seguine schott

Λίγα λόγια: Η Dieffenbachia seguine  είναι φυτά με μεγάλα ωοειδή φύλλα και έντονα μοτίβα σε πράσινους, λευκούς και κρεμ χρωματικούς συνδυασμούς και μπορούν σε εξαιρετικές περιπτώσεις να αναπτυχθούν μέχρι και τα δύο μέτρα ύψος σε εσωτερικούς χώρους.

Φως: Η καλύτερη  τοποθεσία του φυτού είναι σε μια θέση με άπλετο έμμεσο φως.Αποφεύγεται την απευθείας ηλιακή ακτινοβολία.

Νερό: Χρειάζεται πότισμα περίπου μια φορά την εβδομάδα, μετά από το κλασικό τεστ με το δάχτυλο στο χώμα της.

Θερμοκρασία: Ιδανικό εύρος θερμοκρασιών για το χώρο που καλλιεργείται είναι 16-24 °C. Χαμηλότερες θερμοκρασίες των 12° C  μπορεί να βλάψουν το φυτό.

Λίπανση: Ανέχεται λιπάνσεις με πλήρη υδατοδιαλυτό λίπασμα κάθε 2-3 μήνες.

Τελευταία συμβουλή-προτροπή: Οι χυμοί της περιέχουν τοξικά συστατικά, τα οποία προκαλούν σε ερεθισμό και πρήξιμο των βλεννογόνων και της γλώσσας οδηγώντας το “θύμα” προσωρινή αφωνία και δυσφορία. Πρόκειται επομένως για ένα “ενήλικο” φυτό που προορίζεται για ένα “ενήλικο” σπίτι.

υπάρχει ενδεχόμενο η φωτογραφία του προϊόντος να διαφέρει ελαφρώς από το πραγματικό προϊών